Új-Zéland

2024. május 1. hatályba lépett az Európai Unió és Új-Zéland közötti szabadkereskedelmi megállapodás. Új-Zéland egy távolinak tűnő dimenzió, azonban a statisztikai mutatók sokkal erősebb kapcsolatot mutatnak az EU és Új-Zéland vonatkozásában, mint azt a földrajzi távolság alapján gondolhatnánk.

Az árucsere adatok alapján az EU, Új-Zéland harmadik legnagyobb kereskedelmi partnere. A külkereskedelem sikeressége szempontjából megosztó, 2020-2022 intervallumot vizsgálva, az EU exportforgalma ezidőszakban, 2 milliárd Euróval növekedett, amely alapján csak a vámok eltörlése, akár 140 millió eurónyi megtakarítást jelenthet a külkereskedelem vonatkozásában, illetve a megállapodás lebontja a bürokratikus és technikai akadályokat is, amely tovább növeli gazdasági lehetőségek potenciálját.

A ROSAS Logisztikai Kft. hatékony támogatásával elérheti azokat külkereskedelemhez köthető előnyöket, amelyeket az EU és Új-Zéland által megkötött megállapodás kínál. Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál, ami magában foglalja a vámkezelést, a szállítmányozást és minden egyéb, az import- vagy exporttevékenységgel kapcsolatos teendőt, hogy Ön kizárólag a lehetőségek kiaknázására összpontosíthasson.

A ROSAS Kft. segítségével a külkereskedelmi alternatívák könnyen elérhetővé vállnak a vállalkozása számára.

A ROSAS Kft. személyre szabott és költséghatékony megoldásokat kínál minden vámkezeléssel és nemzetközi szállítmányozással kapcsolatos kérdésben. Segítünk eligazodni az áruk behozatalának folyamatában, hogy Ön a legjobb döntéseket hozhassa meg a vállalkozása számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek a céljai elérésében komplex szolgáltatásainkkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük