Referenciák

Az isztambuli repülőtérre gyártott üzletberendezésünk sikeres helyszínre szállítását és annak kapcsán felmerült gyors és hatékony lebonyolítását szeretném megköszönni.

Egyúttal köszönetemet fejezem ki a 2002 óta tartó folyamatos üzleti kapcsolatunk során tanusított pozitív hozzáállásukért, valamint a rugalmas – alkalmanként azonnali – fuvarszervezésekért.

Reményeink szerint üzleti kapcsolatunk a jövőben is megmarad és ugyanolyan lelkiismeretesen és alaposan fogják a fuvarokat megszervezni, mint eddig.

Szundy György
Arden Design és Mérnöki Kft.

Hosszú évek óta dolgozunk veletek, sikerünknek egyik forrása vagytok.
Együttműködésetekkel ügyfeleinknek mindig magas színvonalú szolgáltatásokat tudtunk biztosítani.
Számos alkalommal egyedi esetekre is segítettetek megoldást találni.
Szakmai hozzáértésetek kiemelkedő, hozzáállásotok ügyfélközpontú és rugalmas.

A további sikeres együttműködés reményében megragadnánk az alkalmat, és ezúton szeretnénk megköszönni fáradozásaitokat.
Bízom benne, hogy hamarosan más cégeknek is sikerül megtapasztalni értékeiteket.

Szilvia Baksa
Beweship Hungary Ltd.

A Rondo Kft. közel tíz éve veszi igénybe a ROSAS Kft. szolgáltatásait, ez talán többet mond minden jelzőnél.
Bízom benne, hogy az elkövetkező tíz évben is együtt fogunk dolgozni.

Mihalik András
Customs Clerk Rondo Hullámkartongyártó Kft.

Évek óta dolgozunk a Rosas Kft-vel. Mindig segítőkészek, pontosak, gyorsak. Bármilyen problémánk merült fel a vámoltatások során, mindig találtak rá megoldást.

Diána Mogyoróssy
JLM PowerLine Kft.

A ROSAS Logiszitkai Kft-vel való találkozásunk előtt több fuvarozó céggel álltunk kapcsolatban, de sajnos senkivel sem voltunk maradéktalanul elégedettek. Azonban a ROSAS-sal folytatott közös munka során ez a helyzet hamar megváltozott: István munkája teljes mértékben megfelel cégünk elvárásainak, hiszen egyszerre rugalmas és gyors, munkáját pontosan és odafigyelve végzi, barátságosságával, közvetlenségével és jó kommunikációs készségével elnyerte a bizalmamat. Bármikor nyugodtan bízhatom rá a legkülönbözőbb feladatok megoldását, legyen szó belföldi vagy külföldi fuvarokról, hiszen nyugodt lehetek, hogy a tőle telhető legjobb eredménnyel és a legkedvezőbb árakon fogja azokat elvégezni.

Hanol Zsanett
Maccaferri Magyarország Kft.

Köszönjük az újabb remek szervezést! A tegnap felvett csomag már meg is érkezett ma 10 órakor. Ez egy jó fuvaros volt, te meg nagyon jó fuvarszervező! :)

Nádasdi Ágnes

A Sonepar Magyarország évek óta dolgozik együtt a ROSAS Kft.-vel és az igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatban az a tapasztalatunk, hogy a feladatokat pontosan és határidőre teljesítik, mindig a jogszabályok és a Sonepar érdekeinek messzemenő figyelembe vételével.

Uray György
Sonepar Magyarország Kft.

A Wavin Hungary Kft. nem lett volna képes ilyen sikereket elérni az elmúlt 15 évben, ha nincs mellette egy olyan – a nemzetközi áruforgalmat támogató – csapat mint a Rosas Kft.
A baj, a válság nem csak a jó barátság próbája, de az értékes, nélkülözhetetlen szolgáltatóé is. A válságon lassan túljutunk, a Rosas Kft. kiállta a próbát, kapcsolatunk megerősödött.
Köszönet a Rosas Kft. minden munkatársának azért a mindig naprakész, erős szakmai támogatásért amelyre a legváratlanabb helyzetekben is bizton számíthattunk és amelyre a jövőben is igényt tartunk.
Sok sikert kívánunk nekik !

Kiss István
Wavin Hungary Kft.