Ügyintézés távolról

Elektronikus_ugyintezes_AVDH.png

Egy vállalkozás életében többször is előfordul, hogy közigazgatási szolgáltatást vesz igénybe és a 21. században már érezhető, hogy a személyes ügyintézés mellett az elektronikus kapcsolattartás is tökéletes megoldás. A ROSAS cégcsoport is azt javasolja minden partnerének, hogy az erőforrásaik jobb kihasználása végett egyre inkább támaszkodjanak az elektronikus ügyintézési lehetőségekre. Mi magunk nem csak a vámkezelések lefolytatását bonyolítjuk az elektronikus és automatizált rendszereken, hanem a NAV vagy egyéb hatóságok megkeresései esetében is a személyes megjelenés nélküli ügyintézést választjuk.

Az uniós és nemzeti jogi keretek által biztosított és egyre inkább kötelezően alkalmazandó elektronikus kapcsolattartás elengedhetetlen feltétele, hogy az ügyfelek által elkészített és benyújtott dokumentumok hitelesítéssel legyenek ellátva. Ennek, vagyis a szabad ügyintézésnek a megvalósulását biztosítja az Azonosításra Visszavezetett Dokumentum Hitelesítés funkció, amelyet többen szimplán csak úgy említenek, hogy AVDH.

A magyarorszag.hu oldalon, a Központi Azonosítási Ügynökön keresztül elérhető szolgáltatás, PDF vagy más formátumú iratot képes olyan elektronikus bélyeggel ellátni, amelyet a közigazgatás hiteles dokumentumként kezel és ezáltal a személyes megjelenés, az ügymenet folyamán már nem indokolt és ezzel rengeteg idő, illetve pénz takarítható meg.

A ROSAS cégcsoport azon túl, hogy a partnerei részére elektronikus formában és automatizált rendszereken keresztül végzi az export és import vámkezeléseket. Az egyszerű szabad forgalomba bocsátás mellett, az elektronikus ügyintézés keretein belül folynak a REX ellenőrzések, a vámellenőrzések irat anyagainak beküldése és a hatósági kommunikációi is.

A vállalatunk ezen felül folyamatosan támogatja a partnereit abban, hogy a hatósági ügyintézéseiket nagy sebességgel és eredményesen legyenek képesek megvalósítani, amely révén erőforrásokat tudnak átcsoportosítani, illetve a karbon-lábnyomukat is csökkentik.

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük