Svájci sajtgond: Új üzleti lehetőség magyar vállalkozóknak!

Svajci-sajtgond-Uj-uzleti-lehetoseg-magyar-vallalkozoknak.jpg

Svájc, bár egy komoly hagyományokon alapuló sajtnemzetnek számít, ma már több sajtot importál, mint exportál. Ez a változás, ami a svájciak számára gazdasági problémát jelent, Önnek mint vállalkozónak akár egy virágzó üzleti lehetőség is lehet. >>>

Magyar üzleti lehetőséget kínál a svájci sajtválság

A sajt Svájc egyik legikonikusabb élelmiszere, de a ‘90-es évek óta tartó tejipari liberalizáció, valamint a pandémia és a tejtermelők növekvő termelési költségeinek hatására egyre kevesebb sajt készül a hazai piacra. 2023-ban odáig jutott az ágazat, hogy Svájc több sajtot importál, mint exportál. Ráadásul ebben a krízisben éppen a magyar vállalkozók találhatják meg a saját számításukat!

Ennek oka, hogy a COVID-19 járvány nemcsak egészségügyi kihívásokat hozott, hanem globális gazdasági változásokat is eredményezett: ráébresztette az embereket az önellátás fontosságára. Így vált a sajtgyártás mint kreatív önellátó tevékenység Magyarországon is egyre népszerűbbé. A saját fogyasztásra szánt mennyiségen felül a magyar kézműves sajtok akár exportra is alkalmasak lehetnek.

A svájci piacon mutatkozó hiány tehát a magyar vállalkozók számára is kiváló üzleti lehetőséget kínál. Képzelje el, hogy minőségi magyar sajtok kerülnek a svájci polcokra, betöltve azt az űrt, amit a helyi termelők hagytak maguk után! Szeretné kiaknázni a sajtgyártásban rejlő üzleti potenciált?

Bátraké a szerencse!

A Svájc és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi megállapodás lehetővé teszi az ilyen és ehhez hasonló üzleti lehetőségek kiaknázását. Azonban a vámalakiságok és a fuvarszervezés bonyolultsága sok vállalkozó számára komoly kihívást jelent. A ROSAS Kft. évtizedes tapasztalatával és szakértelmével segít, hogy ezek a kihívások ne jelentsenek akadályt az üzleti siker útján.

Cicero óta tudjuk, hogy a bátraké a szerencse! Mit jelent ez Önnek 2023-ban? Azt, hogy a világ folyamatosan változik, és ha Ön lépést tart ezzel a változással, profitálhat belőle. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, ami most Ön előtt áll. Éljen vele!

Legyen szó vámkezelésről vagy fuvarszervezésről, velünk biztonságban van. Kérjen ajánlatot. >>>

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük