Mézimport: Egy édes és kifizetődő üzleti lehetőség

Mezimport_Egy_edes_es_kifizetodo_uzleti_lehetoseg.jpg

Profitáljon a méz globális népszerűségéből!

A mesterséges édesítőszerek, mint például az aszpartám, élettani hatásait illetően megjelent információk ismét a természetes élelmiszerekre és segédanyagokra irányították a figyelmet. Ennek eredményeképpen a méz és a mézzel való édesítés is erősebb megvilágításba került. Legyen az elsők között, aki él a mézimportban rejlő üzleti lehetőségekkel. Ismerje meg a részleteket itt. >>>

Miért érdemes mézimportban gondolkodni?

Miért jó üzlet a mézimport? Mert mézre globálisan, így Magyarországon is egyre nagyobb a kereslet. A természetesen édes méz, amellett, hogy finom, mértékkel fogyasztva rendkívül egészséges is.

Körülbelül 320 különböző, sajátos szín-, íz- és illatvilággal rendelkező mézfajta létezik. Az aranyló nedű legnagyobb része cukor, emellett nagy mennyiségben tartalmaz még  aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, vasat, cinket, és gazdag antioxidáns-forrás. Mindezeknek köszönhetően a méz kiváló gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatású, tehát emberi fogyasztásra kifejezetten ajánlott természetes ízesítőszer.

Egy kiskanál mézzel az egészség megőrzéséért

Szív- és érrendszeri betegségek: A mézben lévő antioxidánsok segíthetnek csökkenteni a szívbetegségek és egyéb érrendszeri problémák kialakulásának kockázatát. A sötétebb színű mézfajták általában több antioxidánst tartalmaznak, mint a világosabbak.

Köhögés és torokfájás: A méz természetesen köhögéscsillapító hatású, véd és enyhíti a torok nyálkahártyájának gyulladását.

Emésztőrendszeri betegségek: A méz hatékonyan enyhíti a gyomor- és bélrendszeri megbetegedésekkel járó hasmenést.

Neurológiai betegségek: A mézben található ásványi anyagok és aminosavak természetes megoldást kínálnak a szorongás kezelésére.

Sebgyógyulás: A savas pH-értékű méz eredményesen alkalmazható a könnyebb felületi sérülések és égési sérülések kezelésére.

A méz importja

A világ legnagyobb méztermelő országai között találjuk Kínát, Törökországot és Argentínát. Mivel ezek az országok nem az Európai Unió tagállamai, az importméz vámkezelésével is foglalkozni kell.

A nem EU-s tagországból érkező méz esetén minden esetben importvámkezelésre van szükség. A méz vámkezelése összetett folyamat, melynek során a vámeljárás mellett az egészségügyi és növény-egészségügyi követelményeknek is meg kell felelni. Mézimport esetén vizsgálják a termék eredetét, minőségét és mennyiségét, valamint a szállítás módját és útvonalát is.

Ha import, akkor ROSAS

Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy levegye az Ön válláról az import ügyintézés terheit, a szükséges vámkezelési feladatoktól kezdve, a logisztikai kérdések zökkenőmentes megoldásáig. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az Európai Unión kívüli országokból történő import vámkezelésében.

Amennyiben szeretné kihasználni a mézimportban rejlő kivételes üzleti lehetőségeket, és ezzel hozzájárulni a természetes édesítőszerek népszerűsítéséhez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Kérjen ajánlatot vámkezelésre itt. >>>

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük