Kézműves kincsek Norvégiából

Kezmuves-kincsek-Norvegiabol-Zokkenomentes-import-a-Rosas-Kft-vel.jpg

Zökkenőmentes import a Rosas Kft-vel

A kézműves termékek személyes történetekkel és egyedi értékekkel bírnak. Egyre többen ismerik fel, hogy ezek a kézzel készült tárgyak képesek hozzáadni valami extra varázslatot mindennapjainkhoz. Itt a remek lehetőség, hogy felfedezze és a magyar piacra hozza a gazdag kulturális háttérrel és magas minőséggel rendelkező norvég kézműves termékeket. >>>

Így importálhat egyszerűen norvég kézműves termékeket

A kézműves termékek hosszú ideje különleges helyet foglalnak el a magyar szívekben. Az elmúlt években a kézművesség iránti érdeklődés még tovább erősödött, hiszen a kézzel készült, egyedi daraboknak saját történetük van.

Európa északi népei, mint például a norvégok, gazdag kulturális és történelmi hagyományokkal rendelkeznek, ami visszaköszön a kézműves termékeiken is, például a gyapjúból készült kötött ruhadarabokon, a fafaragásokon vagy az egyedi számi alkotásokon. Ezek a magas minőségű darabok a kulturális hagyományokat közvetítve gazdagítják a használóik életét.

A számi kézműves termékek különösen érdekesek lehetnek a számunkra, mert a közös finnugor gyökereink miatt kapcsolatot teremtenek a mi kultúránkkal. Hell Miksa csillagász, matematikus a 18. század második felében írt arról, hogy magyar ruhákat viselő és magyar nyelvet beszélő lapp néppel találkozott Norvégiában. A tradicionális számi ruházat, a gákti és a honfoglaláskori magyar viselet pedig látható hasonlóságot mutat.

Norvégia nem európai uniós tagállam, de az Európai Gazdasági Térség (EGT) tagjaként szabadkereskedelmi megállapodása van az EU-val. Ez biztosítja az áruk szabad mozgását, így az igazoltan norvég származású termékek esetében a vámtétel 0%.
A ROSAS Kft. támogatásával a norvég kézműves termékek importálása a magyar piacra könnyebb, mint valaha. Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál, ami magában foglalja a vámkezelést, a szállítmányozást és minden egyéb, az importtevékenységgel kapcsolatos teendőt, hogy Ön kizárólag a gyönyörű norvég kézműves termékekre összpontosíthasson.

Az EGT-megállapodás a kulcs a norvég kézműves kincsekhez

Az 1994-ben életbe lépett EGT-megállapodás lehetővé teszi, hogy Norvégia, Izland és Liechtenstein ugyanolyan feltételekkel részt vegyenek az Európai Unió belső piacán, mint az EU-tagállamok. Ez azt jelenti, hogy az áruk, személyek, szolgáltatások és a tőke szabadon mozoghatnak ezekben az országokban.

A ROSAS Kft. segítségével ezek a lehetőségek könnyen elérhetővé válnak a vállalkozása számára, így többek között a norvég kézműves termékek egyszerűen importálhatók Magyarországra.
Norvégia gazdag kulturális öröksége és a magas minőségű kézműves termékei izgalmas lehetőséget kínálnak a magyar vásárlók számára. Az EGT-megállapodás révén ezeket a termékeket könnyen hozzáférhetővé teheti a hazai piacon.

A ROSAS Kft. személyre szabott és költséghatékony megoldásokat kínál minden vámkezeléssel és nemzetközi szállítmányozással kapcsolatos kérdésben. Segítünk eligazodni az áruk behozatalának folyamatában, hogy Ön a legjobb döntéseket hozhassa meg a vállalkozása számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek a céljai elérésében komplex szolgáltatásainkkal.

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük