Vámszolgáltatás az ukrán háborús helyzetből menekülők számára

Gyorsitott-vamolas-szolgaltatas.jpg

Az ukrajnai háború okozta válsághelyzetből Magyarországra érkező ukrán állampolgároknak a saját vagy vállalkozásuk értékeinek (vagyontárgyainak, termelési eszközeinek) megóvásában nyújtunk segítséget.

A ROSAS Logisztikai Kft. emberközelivé teszi a vámkezelést. Vámszolgáltatásunkkal levesszük a kötelező eljárások lebonyolításának terhét az Ön válláról.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A vámolás szolgáltatásunkkal elsősorban a háború elől menekülő ukrán állampolgárok, vállalkozások számára nyújtunk szakértő segítséget az értékeik megóvásában a jogszerű, biztonságos és gyors vámügyintézési szolgáltatásunkkal.

Amennyiben Ön menekültként vagy bevándorlóként érkezik Magyarországra, illetve vállalkozása vagyontárgyait helyezné biztonságba, összetett helyi szabályozási környezettel kell szembenéznie, mivel az uniós vámpolitika bonyolultsága következtében megdöbbentő problémákkal találkozhat.

Cégünk kiemelten kezeli a háborús övezetből érkezőket, és vámügyintézést biztosít magánszemélyek, illetve vállalkozások számára; szükség esetén hatékony segítséget nyújt például a behozatali engedélyek megszerzésében.

Amit ajánlunk:

  • költséghatékony, egyszerűbb és precíz vámkezelési folyamatot,
  • hatékony adatszolgáltatást minden dokumentációban,
  • a dokumentumok felülvizsgálatát,
  • a vámmentességek közösségi rendszerének ismeretét,
  • pontos, időszerű és megfelelő behozatali nyilatkozatok benyújtását,
  • csökkentjük a vámtisztviselőkkel való kapcsolattartás okozta stresszt és kényelmetlenséget,
  • biztosítjuk az értékmentés gördülékenységét.

Miért van erre szükség?

Az Európai Közös Vámpolitika az Európai Unió területére belépő vagy az Európai Uniót elhagyó természetes személyek és vállalkozások értékeinek vonatkozásában komoly szabályozási környezetet alkotott, amely minden az Unió határait átlépő áru vonatkozásában kötelező érvényű rendelkezések alkalmazását írja elő.

https://european-union.europa.eu/priorities-and-actions/actions-topic/customs_en
https://ec.europa.eu/taxation_customs/customs-4/prohibitions-and-restrictions/eu-cash-controls_en

Amennyiben Ön szeretné értékeit biztonságban tudni és az uniós szabályoknak megfelelve behozni Magyarországra, kérjen tőlünk szakértő segítséget. A ROSAS Logisztikai Kft. tapasztalt vámügyintéző munkatársainak segítségével gyors és eredményes vámkezelésre számíthat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük