Nem kell, hogy kifizesse az import áfa értékét vámoláskor!

import-afa.jpg

Az import áfa ezentúl nem a vállalkozása sikerének kerékkötője, hanem az eladó-vásárló interakció gördülékenységének egyik kulcsa.

Racionalizálja Ön is a kereskedelmi folyamatokat!

Akinek ma vállalkozása van, annak legnagyobb erénye a rugalmas gondolkodás. Vállalkozóként gyakran adódik olyan helyzet, amikor meg kell változtatnunk gondolkodásunkat, mert a körülöttünk lévő világ is gyökeresen változik. Bármennyire hihetetlen, de akár egyetlen nap alatt is. Szép számmal akadnak olyan törvények, amelyek korábban gúzsba kötöttek üzletileg, ma pedig már nem érvényesek. Húsz évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy a laptopunk előtt ülve ázsiai termékeket adjunk el saját márkanév alatt világszerte. Ma ez reális lehetőség, amivel rengetegen élnek.

Jusson helyzeti előnyhöz az import áfa segítségével!

Napjainkban rengeteg olyan helyzet adódik, amikor egy kis helyzeti előny nagyot lendíthet egy vállalkozás sorsán.

Vizsgálja meg lépésről lépésre vállalkozása tevékenységét, figyelve a legapróbb mozzanatokra is. Hogyan juthatna helyzeti előnyhöz a konkurenciával való versenyben?

A mi javaslatunk a következő: váljon az import áfa a helyzeti előny forrásává! Ha a Rosas Logisztikai Kft.-t választja logisztikai partneréül, Ön nem kell, hogy kifizesse előre, a vámoláskor az Unión kívülről behozott áru áfáját, hanem megteheti azt a behozott termékek értékesítése után.

Más szavakkal, Ön pénzügyi támogatáshoz jut. Nem mindegy, hogy az import áfa értékét ma, vagy akkor kell kifizetnie, amikor már bevételhez jutott az értékesítéséből. Éljen a lehetőséggel, annál is inkább, mivel a pénzbeli támogatás lehetőségei végesek. Ritkán adódik ilyen kedvező alkalom arra, hogy különösebb változtatás nélkül nagy előnyre tegyen szert.

Hogyan tehet szert erre a nagy előnyre?

Vegye fel a kapcsolatot a Rosas Logisztikai Kft.-vel! Cégünk büszke arra, hogy a hét bármelyik napján, 0-24 órában az ügyfelei rendelkezésére áll.
Az első szerződéskötéskor előzetes vizsgálatot végzünk, hiszen a továbbiakban az Ön vállalkozásának vámtevékenységéért mi is felelősséget fogunk vállalni.

Ezzel már le is vettük a további ügyintézés terheit az Ön válláról. A mi dolgunk marad, hogy előzetes kalkulációt végezzünk vámkezeléskor, és az áfabevallást követően kiállítsunk egy igazolást az áfa megfizetéséről, mellyel igazolja a hatóságok felé, hogy jogszerűen járt el, amikor az import áfa értékét nem előre fizette ki az import áru behozatalakor.

Segítünk, hogy vállalkozása zökkenőmentesen haladjon a siker útján! Tartsa meg az import áfa értékét a termékek értékesítéséig, és érdeklődjön a további előnyök felől itt!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük