Hogyan spórolhat időt és pénzt jól koordinált vámügyintézéssel?

vamugyintezes.jpg

Számos vállalkozónak okoznak fejfájást az importtal kapcsolatos költségkalkulációk, a gyakori vámügyintézés és a különböző engedélyek beszerzése. Hogyan oldják meg ezt a vállalkozások? Egy belsős emberre bízzák ezen lépések elvégzését. Persze, ha akad is olyan beosztott, aki készséggel elvégzi ezeket a feladatokat, a munka számtalanszor megakadhat akár egyetlen helytelenül kitöltött nyomtatvány miatt. Pedig a cég működéséhez elengedhetetlen a kellő mennyiségű import termék, ami gyakran csak gyors vámolás mellett lehetséges.
Hogyan lehet felgyorsítani a vámügyintézést? Hogyan csökkentheti a beszerzési költségeket?

Jól koordinált vámügyintézés a felesleges körök helyett

Jól koordinált vámügyintézés csak hozzáértő kezekben valósulhat meg. Egy profi szakember több éves tapasztalattal rendelkezik. Hasonlóan fontos, hogy naprakész információi legyenek az ügyintézés menetéről, illetve a hatályos jogszabályokról is. Rengeteg időt és pénzt spórolhat meg a megfelelő cég kiválasztásával. Milyen az Önnek legmegfelelőbb cég? Miért jó, ha komplex szolgáltatást tud nyújtani?

Bízza másra, bízza a legjobbra

Ha energiát, időt és pénzt szeretne spórolni, meg kell találnia a legrugalmasabb szervezetet. Legyen szó importról vagy exportról, a szállítás nem állhat le. Ezért is fontos, hogy olyan céget válasszon, amely vállalja a teljes körű vámügyintézést.

Milyen alapvető szolgáltatásokat kell nyújtaniuk?

* Szállítmányozás
* Raktározás
* Szállítmányozás Unión belül és kívül
* A papírmunka átvállalása
* Egyéb adatszolgáltatás: idetartozik az IntraStat (IS) és a Környezetvédelmi Termékdíj (TD) bevallások         pontos határidőre való elkészítése.
* Import áfa utólagos megfizetése (harmadik országos import esetén): így csak eladás után kell           befizetni az Unión kívülről behozott áru áfáját.
* Állandó elérhetőség

A ROSAS Logisztikai Kft. 1998 óta foglalkozik teljes körű vámügyintézéssel. Tapasztalataink ennek köszönhetően olyan széleskörűek, hogy mindenre találunk megoldást. Tudjuk, hogyan tartsa magánál az import áru áfáját az értékesítésig, minden törvény betartása mellett. A nap bármely szakában hozzájuthat a megrendelt termékeihez, csak egy telefonjába kerül. Problémák és késlekedés nélkül elindulnak a szállítmányai, akár Unión kívüli országokba is. Egész évben a nap 24 órájában állunk rendelkezésére. Nálunk valóban teljes körű szolgáltatást kap, Magyarország legprofibb szakembereitől.
Szabaduljon meg a vámügyintézés problémáitól gyorsan és egyszerűen.

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük