Gyűjtő szállítmányozás-fuvarozás

A gyűjtő fuvarozás a legolcsóbb szállítást biztosítja, ezért
nálunk ezt a megoldást is választhatja

Nekünk az természetes, hogy partnereinknek az ár is fontos a biztonság és gyorsaság mellett.

A kiélezett piaci verseny miatt minden vállalkozásnak jól felfogott érdeke, hogy minél alacsonyabb árakon tudja megoldania a termékeinek a szállítását, ezért a fuvaroztatás a határidő mellett az árakról is szól.

Amennyiben a lehető legolcsóbban szeretné szállítmányait eljuttatni a rendeltetési helyükre – és a tranzitidő csak másodlagos –, akkor érdemes hozzánk fordulnia.

Ügyes tervezéssel a szállítmányozás lényegesen gazdaságosabbá tehető

Ez a leghatékonyabb megoldás a belföldi és nemzetközi áruterítésre

Mivel saját raktárral és gépjárműparkkal is rendelkezünk, és keretszerződésünk van több multinacionális vállalattal, valamint megbízható partnereink vannak szerte a kontinensen, ezért kedvező ajánlatokkal tudunk szolgálni.

A gyűjtő fuvarozás lényege, hogy a küldeményt kis áruszállítókkal több feladótól összeszedjük, és beszállítjuk egy gyűjtőraktárba.

A küldeményt itt átrakodjuk, kérés szerint komissiózzuk. Később sok más, ugyanolyan irányba induló küldeménnyel együtt felrakodva elindítjuk egy többnyire menetrend szerint közlekedő kamionnal.

A hagyományos, vagyis a köztes raktározás beiktatásával folytatott gyűjtő fuvarozás előnye a széleskörű hálózat, valamint a nagy árumennyiségből eredő fajlagosan alacsonyabb fuvarozási költség, és az így elérhető legalacsonyabb fuvardíj.

Mikor érdemes élni a gyűjtő fuvarozással?

Amennyiben nem teljes rakomány árut indít útnak – azaz részrakományt szeretne fuvaroztatni –, akkor forduljon hozzánk. Gyűjtő fuvarozással, vagy egyedi szervezéssel és a hozzájuk kapcsolódó raktári- és vámszolgáltatások biztosításával megtaláljuk a leghatékonyabb megoldásokat. Naprakészen tudjuk tájékoztatni a rakomány helyzetéről.

Szakképzett munkatársainknak minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy gyors és költségkímélő gyűjtő fuvarozást biztosítsunk belföldön és nemzetközi viszonylatban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, és csökkentse logisztikai, fuvarozási költségeit a gyűjtő fuvarozás segítségével.