Az európai playboy-autó – Jensen Interceptor

Szerencsére több mint divat, hogy a környezetünk védelme jó ideje vezető témája a közbeszédnek. Jól felfogott érdekünk, hogy komolyan vegyünk azt a mondást, hogy a világunkat kölcsönbe kaptunk az utódainktól és ezért illő azt legalább olyan mértékben megőrizni, ahogy mi is örökül kaptuk a szüleinktől.

A múlt évszázadban elindult és azóta is szinte töretlen mobilitási fejlődés, az áruk hatékony mozgatása a végpontok között és az ezzel összefüggésbe hozható karbonlábnyom az elmúlt években, több kutatás alapjául is szolgált.

Vannak akik az elektromobilitás erősítésében és vannak akik a régi autók élettartamának megnövelésében látják azt az utat, amely a környezetvédelmi szempontokat eredményesen kiszolgálja. Ez utóbbi elgondolás minden bizonnyal újabb impulzust ad a hazánkban is egyre erősödő old- és youngtimer irányzatnak.

Angliában tradíció, hogy egy autógyár teljes vagy részegységét márkaimádó vállalkozók felvásárolják és a hagyományokat és a rendelkezésre álló technológiákat ötvözve készítenek eredeti alkatrészeket és utángyártott reprodukciókat, ezzel biztosítva egy-egy ritkaság állagmegőrzését.

Akik Jensen vagy Jaguár példányainak már birtoklói vagy éppen most kezdenek bele egy lenyűgöző és irigylésre méltó renoválásba, azoknak remek lehetőséget kínálnak a szigetország vállalatai, ahonnan egyaránt megvásárolhatók az eredeti gyártósoron elkészített új vagy korhű technológiával tökéletesen restaurált alkatrészek.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy a BREXIT milyen hatással volt a korábban gördülékeny termékbeszerzésekre?

A ROSAS Kft. személyre szabott és költséghatékony megoldásai eredményességben felveszik a versenyt a BREXIT előtti időkből ismert folyamatokkal. Támogatást nyújtunk, minden vámkezeléssel és nemzetközi szállítmányozással kapcsolatos kérdésben, végig segítjük az áruk behozatalának bonyolult folyamatában, opciókat kínálunk, hogy a legjobb döntéseket hozhassa meg a vállalkozása számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük